2221312782 6986002445 Αβάντων 58 - Χαλκίδα mihaela.paulou72@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tattoo Studio | Χαλκίδα
Ταττουάζ - Μόνιμο Μακιγιάζ - Piercing 
 
 

 
 

Καλωσορίστε στο Studio Tattoo στην Χαλκίδα, τον προορισμό σας για τον σχεδιασμό και το χτύπημα τατουάζ, το μόνιμο μακιγιάζ και το piercing! Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία και να σας βοηθήσουμε να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από την τέχνη του σώματος.

Το Studio Tattoo βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στην οδό Αβάντων 58, και είμαστε περήφανοι για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι καλλιτέχνες μας διαθέτουν εκτεταμένη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα του τατουάζ, ενώ χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσουν μοναδικά έργα τέχνης που θα σας εντυπωσιάσουν.

Αναλαμβάνουμε τόσο μικρά όσο και μεγάλα τατουάζ, ανεξάρτητα από το πόσοπλούσια είναι η ιδέα σας. Είτε θέλετε ένα μικρό σύμβολο με βαθύ νόημα, είτε ένα εντυπωσιακό και λεπτομερές σχέδιο, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το πραγματοποιήσετε με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Στο Studio Tattoo, κατανοούμε ότι το τατουάζ είναι μια προσωπική επένδυση, γι'αυτό συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε κάτι που αντικατοπτρίζει πλήρως την προσωπικότητά σας και τις επιθυμίες σας.

Εκτός από το τατουάζ, προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες μόνιμου μακιγιάζ και piercing. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να έχουν πάντα άψογο μακιγιάζ, χωρίς τον κόπο της καθημερινής εφαρμογής. Οι ειδικοί μας θα δημιουργήσουν ένα φυσικό και όμορφο αποτέλεσμα που θα διαρκεί.

Όσον αφορά το piercing, σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών για να διακοσμήσετε το σώμα σας με στυλ και ασφάλεια. Οι εξειδικευμένοι μας τεχνίτες θα φροντίσουν να πραγματοποιήσουν το piercing σας με επαγγελματισμό και υγιεινή, δίνοντάς σας την βεβαιότητα ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια.

Στο Studio Tattoo, η ασφάλεια, η υγιεινή και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πάντα προτεραιότητά μας. Χρησιμοποιούμε αυστηρά πρότυπα αποστείρωσης και υγιεινής για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε επέμβαση γίνεται με ασφάλεια και επαγγελματισμό.

Εάν είστε έτοιμοι να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσα από την τέχνη του τατουάζ, το μόνιμο μακιγιάζ ή το piercing, επισκεφτείτε μας στο Studio Tattoo στην Χαλκίδα, στην οδό Αβάντων 58. Οι ειδικοί μας θα σας υποδεχτούν με φιλικότητα και επαγγελματισμό, έτοιμοι να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό και αξέχαστο πάνω στο δέρμα σας.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
ΤΑΤΟΥΑΖ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Card image cap
ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

mihaela.paulou72@gmail.com
 
 

2221312782 | 6986002445
 
 

Αβάντων 58 - Χαλκίδα